Choď na obsah Choď na menu

Napísali o nás

MY LIPTOV - noviny

https://myliptov.sme.sk/c/23206550/v-sestnastich-rokoch-zalozila-tanecnu-skupinu-teraz-v-nej-tancuje-200-deti.html

 

STREETMUSIC NIGHT 2023 - ocenenie od mesta LM

https://www.facebook.com/MestoLM/posts/pfbid03zKfJJAooun3cqJUVgkhG53Wp7MMhrs5gRL1FcNwqtUv92REAHcDEK8DUCZvoE19l

 

MYvTV  zostrih nášho záverečného koncertu 2021

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=xqxqFDWK_Mw&list=PL8wCIl4dsHoCncezBY8eSV2MR-txIt7VR&index=1&fbclid=IwAR2fjW1UxXo83GaCYZQZO1UWHCzG4nPlEHftKXzNmUzBSLvLjh0PzYqwZXA

 

TV LIPTOV rok 2021

https://www.youtube.com/watch?v=Xy6PYWDTkP8

 

 

http://www.mikulas.sk/sk/samosprava/oznamy.php?lmd=5797

Mestu i regiónu v Poľsku urobili výborné meno

31.08.2015 
Kultúrna spolupráca medzi Liptovským Mikulášom a poľským mestom Jaslo je v plnom prúde. Ostatný víkend je toho ďalším dôkazom.
Folklórny súbor Váh, Ľudová hudba Sláčik, tanečná skupina Freeze a hudobník Mr. Rudy sa predstavili v poľskom meste Jaslo, kde sa uskutočnilo podujatie „Stretnutia s európskou kultúrou“.
Ide o jeden z výsledkov dlhodobej spolupráce medzi Liptovským Mikulášom a Jaslom. Tá sa realizuje v rámci projektu „Zvýšenie kvality poskytovaných služieb prostredníctvom obnovenia kultúrnej infraštruktúry kultúrnych domov v mestách Jaslo a Liptovský Mikuláš.“ Projekt je spolufinancovaný Európskou úniou z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja a štátnym rozpočtom v rámci Programu cezhraničnej spolupráce Poľsko – Slovenská republika 2007-2013.
Mesto Liptovský Mikuláš v Poľsku zastupovali poslanci mestského zastupiteľstva Jaroslav Grešo (člen mestskej rady), Marek Nemec (podpredseda komisie kultúry) a Michal Paška (predseda komisie kultúry). „V rámci programu sme boli prijatí aj primátorom mesta Ryszardom Pabianom a jeho zástupkyňou Elwirou Musiałowicz-Czech. Hovorili sme aj o prebiehajúcich rekonštrukciách kultúrnych domov v obidvoch mestách, ktoré sa realizujú v rámci uvedeného projektu,“ ozrejmil René Devečka, poverený riadením Domu kultúry v Liptovskom Mikuláši.
„Priatelia v Poľsku pripravili skutočne pestrý a na program bohatý víkend. Veď okrem podujatia, na ktorom sa prezentovali naši zástupcovia, sa konali ďalšie dve akcie. Teší ma, že sa o našom regióne dozvedeli v Poľsku aj vďaka kultúre,“ uviedol Marek Nemec. 
Lucia Jurkovičová – Sireková, vedúca tanečnej skupiny Freeze, bola rada, že jej zverenci sa mohli predstaviť v Poľsku. „Naše mesto i región sa budeme snažiť za hranicami prezentovať čo najlepšie i naďalej. Deti mali obrovský zážitok a krásny koniec prázdnin. O necelé dva týždne sa do Poľska vrátime opäť, aby sme spojili naše skúsenosti so skúsenosťami poľskej tanečnej skupiny R-revolution.“
 
 
     
 

 

 

Mail list


Štatistiky

Online: 1
Celkom: 212920
Mesiac: 2409
Deň: 97